Kørekort i Ikast ved Herning, Bording og Sunds

- se holdstart på alm. bil og generhvervelse

En køreskole med mange års erfaring

Hos Bundgaards køreskole har vi 25 års erfaring med at forberede elever til teori- og køreprøve, dette kan i som elever hos os selvfølgelig drage stor nytte af.
Kort & Godt Bundgaards Køreskole står for at uddanne ansvarlige, men også hensynsfulde trafikanter. Herved hjælper vi til med at gøre vejene mere sikre, for alle der færdes i trafikken.

Vi har fokus på eleven

Vores mange års erfaring som køreskole, gør at vi har meget fokus på den enkelte elevs behov, både i skolevognen og i teorilokalet. Her undervises der på storskærm 300″ og alt bliver gennemgået via billeder, samt beskrivelse og forklaring fra kørelæren. Dette giver dig rig mulighed for at spørge og diskutere de enkelte situationer og herved opnå en bedre forståelse af det at føre et køretøj i trafikken.

Kørelektioner forgår i nye og smarte biler, vi op i at dit forløb skal være kort og godt, så du hurtig kan komme bag rattet på egen hånd eller med ledsager.

Der er nemt for eleven at komme på Manøvrebane og glatbane, som foregår på Køretekniskanlæg i Hammerum, der ligger 3 min kørsel fra Ikast. Mangler du førstehjælp, kan Bundgaards Køreskole også hjælpe dig.

Tag dit kørekort hos Bundgaards Køreskole

Kontakt Bundgaards Køreskole for at høre mere om mulighederne for at erhverve dig et kørekort, samt generhvervelse. Vi er beliggende i Ikast og der er ikke langt til både Bording, Isenvad, Herning og Sunds.

Kørekort B

Ved at tage kørekort hos os, kan du se frem til at mærke friheden på vejene.

DKK

16.900,-

Medbring: lægeattest, pasfoto og færdselsrelateret førstehjælpsbevis